Фрітатта

Напевно немає нічого дивовижнішого прокинувшись у вихідний, відчувати себе відпочившим, поснідати чистими, екологічними і правильними харчами, адже скоро весна та усім нам хочеться виглядати краще, ніж у минулому році;), а для цього прийде на допомогу господині якіснийта надійний посуд, який виробляє компанія «Талко»
Як приготувати класичний омлет знає кожна господиня, але ми спробуємо розповісти, як це зробити з любов'ю, тобто приготувати Фрітатта і порадувати своїх близьких смачним, ситним і корисним сніданком.
Фрітатта-це італійський омлет. Одна з найбільш простих страв, в якій з легкісттю можна імпровізувати, включаючи найрізноманітніші інгредієнти для начинки. І так, для приготування сніданку на трьох, нам знадобиться: сковорода з антипригарним покриттям «Талко» серії« Веста »,а також яйця, солодкий перець, цибулина червона, базилік, кабачок, будь-який твердий сир, фета, сіль, перець.
Інгредієнти:
• 5 яєць
• 1 Кабачок
• 1 Перець
• Пів цибулини
• 1 ст.ложка оливкової олії
• 10 гр. пармезану або будь-якого твердого сиру
• 30 гр. фети
• Сванська сіль
• Перець
Прогріємо на середньому вогні сковороду з оливковою олією та викладемо заздалегідь порізані овочі, посипаємо трохи сіллю, перцем, перемішуємо і закриємо кришкою, тушкуємо до напівготовності, так щоб випаровувався сік овочів. В цей час, збиваємо яйця з дрібкою сванської солі і перцю. Ніяких вершків та молока додавати не треба, італійський омлет підійметься за рахунок білків. Сир можна додати зараз, а можна посипати зверху, коли яйця виллємо на сковороду. Трохи збиваємо, але не требазанадто. Вливаємо масу до овочів і закриваємо кришкою на 5-7 хвилин. І вуаля !!! Фантастично смачний омлет готовий!
Перекладаємо на тарілку та прикрашаємо фетою з базиліком. Зараз наша Фрітатта стане відмінним сніданком і наповнить вас енергією!
Смачного!