Сайт производителя

тел.: +38 0619 432395 факс: +38 0619 431176

e-mail:  info@talkoposuda.com.ua

+380 67 759 2043; +380 67 399 6408

+380 99 143 5158; +380 99 157 1315

Вход в кабинет

Войти / Зарегистрироваться
Вход в интернет-магазин

Отмена

Корзина

В корзине пусто!0

переключатель языков

GA

Breadcrumbs

Фрітатта

Напевно немає нічого дивовижнішого прокинувшись у вихідний, відчувати себе відпочившим, поснідати чистими, екологічними і правильними харчами, адже скоро весна та усім нам хочеться виглядати краще, ніж у минулому році;), а для цього прийде на допомогу господині якіснийта надійний посуд, який виробляє компанія «Талко Метал Посуд»

Як приготувати класичний омлет знає кожна господиня, але ми спробуємо розповісти, як це зробити з любов'ю, тобто приготувати Фрітатта і порадувати своїх близьких смачним, ситним і корисним сніданком.

Фрітатта-це італійський омлет. Одна з найбільш простих страв,  в якій з легкісттю можна імпровізувати, включаючи найрізноманітніші інгредієнти для начинки. І так, для приготування сніданку на трьох, нам знадобиться: сковорода з антипригарним покриттям «Талко Метал Посуд» серії« Веста »,а також  яйця, солодкий перець, цибулина червона, базилік, кабачок, будь-який твердий сир, фета, сіль, перець.

Інгредієнти:

• 5 яєць

• 1 Кабачок

• 1 Перець

• Пів цибулини

• 1 ст.ложка оливкової олії

• 10 гр. пармезану або будь-якого твердого сиру

• 30 гр. фети

• Сванська сіль

• Перець

Прогріємо на середньому вогні сковороду з оливковою олією та викладемо заздалегідь порізані овочі, посипаємо трохи сіллю, перцем, перемішуємо і закриємо кришкою, тушкуємо до напівготовності, так щоб випаровувався сік овочів. В цей час, збиваємо яйця з дрібкою сванської солі і перцю. Ніяких вершків та молока додавати не треба, італійський омлет підійметься за рахунок білків. Сир можна додати зараз, а можна посипати зверху, коли яйця виллємо на сковороду. Трохи збиваємо, але не требазанадто. Вливаємо масу до овочів і закриваємо кришкою на 5-7 хвилин. І вуаля !!! Фантастично смачний омлет готовий!

Перекладаємо на тарілку та прикрашаємо фетою з базиліком. Зараз наша Фрітатта стане відмінним сніданком і наповнить вас енергією!

Смачного!

онлайн чат

звонок