Сайт производителя

тел.: +38 0619 432395 факс: +38 0619 431176

e-mail:  info@talkoposuda.com.ua

+380 67 759 2043; +380 67 399 6408

+380 99 143 5158; +380 99 157 1315

Акция

Внимание Акция!

talko

Вход в кабинет

Войти / Зарегистрироваться
Вход в интернет-магазин

Отмена

Корзина

В корзине пусто!0

переключатель языков

GA

Breadcrumbs

Система якості

Якості своєї продукції ми надаємо величезне значення і приділяємо багато уваги, і тому впевнені в безпеці наших технологій і якості виробів. Гарантією цього є неухильне виконання Стандартів підприємства, що  розроблені нашими провідними фахівцями, підтримуються на всіх рівнях виробничого процесу і мають в  основі  контроль якості сировини, матеріалів та готової продукції. Щоб стати виробом торгової марки ТАЛКо Метал Посуд, кастрюля має успішно здолати всі покладені випробування якості, довговічності та надійності. Ці випробування проводяться систематично.

Для виготовлення литих корпусів  застосовуєються сплави АК5М2п та АК7п, призначені для прямого контакту з їжею.

У лабораторії підприємства на електронному спектрографі здійснюється  спектральний аналіз  хімічного складу проб кожної партії металу, що призначений для виготовлення  посуду.

Заливка зразка       Електронний спектрограф

Для створення протипригарного покриття застосовується тільки фарба на водній основі, що не містить перфтороктанову кислоту.

Перевірка на суцільність та цілісність покриття робиться за допомогою електронного мікроскопа.

Якість антипригарного покриття перевіряється за допомогою унікальної методики, розробленої німецькою компанією 'Weılburger Coatıngs GmbH', що складається з дванадцяти тестів, що проводяться послідовно на одному й тому ж зразку.

  1. Тест "Решітка" з дванадцятикратним відриванням липкої стрічки від поверхні  покриття, що продряпане у вигляді решітки.
  2. Тест "Яєчня" - смажена яйце має легко зніматися з поверхні посуду.
  3. Молочний тест - згоріле молоко повинно легко змиватися струменем води.
  4. Цукровий тест - згорілий на сковороді цукор повинен легко видалятися після розчинення водою і кип'ятіння протягом кількох хвилин.
  5. Тест з кухонною сіллю - кип'ятіння в посуді 5% розчину кухонної солі протягом трьох годин
  6. "Кетчуп-тест" - кип'ятіння протягом години кетчупу з сіллю, розведених водою.
  7. Тест "Оцет-масло" - кип'ятіння протягом години суміші оцту, масла і води з подальшим змиванням водою.
  8. Масляний тест - кип'ятіння протягом двох годин рослинного масла з подальшим  змиванням водою.
  9. Тест з миючим засобом - кип'ятіння протягом години розчину миючого засобу, який потім змивають водою.
  10. Загартовування - дворазове нагрівання посуду до 200 градусів з наступним ополіскуванням холодною водою.
  11. Перевірка зносостійкості покриття металевими кульками на вібростенді протягом 45 хвилин.
  12. Перевірка міцності прилипання покриття стосовно нового зразка.

онлайн чат

звонок